e-TWINNING PROJEMİZ

e-Twinning PROJEMİZ BAŞARIYLA TAMAMLANDI.

28.04.2021 364

2020 Aralık ayında başladığımız 'MUSEUM AT HOME' projemizi 2021 Mart ayında tamamlamış bulunuyoruz. Projemizde Litvanya ve Romanya ülkelerinden de ortaklarımız bulunmaktaydı.

Öğrencilerimiz online ve 3D müzeleri, ünlü bir kişinin müzesini ve Dünya müzelerini gezdiler. Daha önce gittikleri müzeleri bize tanıttılar. Sevdikleri bir müzenin resmini ya da maketini yaptılar. Evlerinde kendi eşyalarıyla hazırladıkları müzenin posterini yaparak sergilediler. Projemizin oyununu oynayarak eğlendiler.

Ortak çalışma olarak Güvenli internet gününü yaptık. Web2 araçlarına projemizde  yer verdik. Projemizi yaygınlaştırmak amacıyla facebook ve blog sayfaları oluşturduk. Projemizi, öğrencilerimizin severek yaptıkları dönütlerini alarak başarıyla tamamladık.

28-04-2021